Cursus KLEUREN MENGEN  in ABSTRACTS

Leer nu alles over KLEUR!

schildercursus Kleuren mengen in abstracts

2-DAAGSE SPECIAL "KLEUREN IN ABSTRACTS"     voor 38,50 euro

op de maandagavonden 25 juni en 2 juli

19:30-22:00 uur

In deze korte special leert u als een echte pro uw kleuren te mengen en welke effecten je kunt bereiken door te spelen met o.a.:

- kleurcontrasten (en hoe werken kleuren naast elkaar?)

- diepte creëren of juist een vlak, grafisch effect

- soorten van grijs mengen (koel, warm of neutraal)

- optische effecten (visuele illusie)

- kleurbalans in een schilderij

etc, etc.

WE MAKEN STAPSGEWIJS PRACHTIGE ABSTRACTEN!

We oefenen door het geleerde in abstracte schilderijen te verwerken. 

Opnieuw een echte hands-on cursus. Alles wordt in stappen uitgelegd en u kunt er gelijk mee aan de slag!

  • Elke les begint met een foto- en videopresentatie ter inspiratie

De cursus is INCLUSIEF:

Schetspapier, geschikt voor acryl

Evt. gebruik van penselen

Theoriemap, fijn als naslagwerk

Links naar meer info en foto- en videolijsten online

Kosten slechts 38,50 euro 

Schrijf u op tijd in, want er is een maximum aantal cursisten. 

Doorlopende schilderlessen

Bij Artschool Helmond zit u niet vast aan lange abonnementen. Er zijn continu lessen en ook in de kleine schoolvakanties wordt er doorgewerkt.  U betaalt een vast laag bedrag van 55,- euro per maand en eenmalig 22,50 euro inschrijfgeld.

Ruime ateliersschilderles schilderlessen schilderworkshops
In onze ateliers met een totale oppervlakte van 100 m2 kunt u werken aan ezels en aan tafels. Voor het werken met spraycans of andere chemische middelen is er een speciaal geventileerde ruimte.

Materialen
Wanneer u wilt kennismaken met nieuwe materialen kunt u kiezen uit een scala van verfsoorten, krijtsoorten en inkten. Weet u waarmee u verder wilt werken, dan heeft u rustig de tijd om uw eigen materiaal aan te schaffen.

Er wordt het meest met acrylverf of aquarelverf gewerkt, maar ook olieverf en Artisan zijn een optie. Tekenen en schetsen kan met alle materialen, zoals potlood, contékrijt, houtskool, maar ook een penseel met dunne verf kan gebruikt worden om te schetsen.

Kleine groepen
De groepen zijn niet te groot, om de individuele begeleiding te kunnen waarborgen; het aantal cursisten ligt tussen de 5 en de 10 personen.

Schilderen kan iedereen!
Iemand die wil schilderen, kan ook schilderen. "Maar ik heb geen talent"  is een veelgehoorde uitspraak...waarmee eigenlijk bedoeld wordt, "Ik kan niet realistisch natekenen".
Maar dat is helemaal niet nodig om iets moois te maken. Er zijn vele andere mogelijkheden om een beeld op doek te krijgen. Het leukste van schilderen is het werken met verf en overige materialen.
Stempelen, sjabloneren, sprayen en plakken, kortom het 'doen' en zien wat er gebeurt is een heerlijke belevenis. En met de persoonlijke begeleiding van uw docent komt u gegarandeerd tot goede resultaten! Om u in te schrijven kunt u gebruik maken van het reactieformulier of bellen naar 06-34562463.

De lessen worden gegeven in blokken van 2,5 uur.

Lestijden zijn:

dinsdagmiddag 14:00 - 16:30 uur

di en wo avond 19:30 - 22:00 uur

 

Wilt u eerst eens de sfeer komen proeven?

Neem een GRATIS PROEFLES! 

Uniek cadeau: de schilder-cadeaubon!

Kent u ook mensen die hun wens om te schilderen in de loop der jaren maar ergens diep begraven hebben? U kunt uw vrienden nu blij maken met een cadeaubon voor 4 schilderlessen! De waarde van de bon is 55,- euro en hij is op flexibele tijden te gebruiken gedurende een periode van 2 maanden na aanvang. De cadeaubon kunt u bestellen via het contactformulier

eCompanies - Amusement en kunst