Volg ons met de Artschool Nieuwsbrief

Ons atelier

De Fonkel, nieuwe lokatie

U bent tot 25 jan '23 welkom in ons ruime atelier in het voormalige

dr. Knippenberg Vakcollege

Ruusbroeclaan 149

5702 AW Helmond.

 LET OP! 

Vanaf dinsdag 31 januari a.s. zijn we te vinden in buurthuis De FONKEL  .

Prins Karelstraat 123
5701 VL Helmond

Kom gerust langs, we zijn er elke dinsdag- en woensdagavond van 19:30 - 22:00 uur.

Video van de schilderlessen

Zie www.hilmabovenkerk.nl voor het eigen werk van docente Hilma.

Ja, ik wil leren koppen tekenen!

Bedankt voor uw aanmelding! U ontvangt uw eerste les uit de serie Koppen tekenen gratis in uw emailbox. Na ontvangst van het cursusbedrag van 36,00 euro op rekeningnummer NL95ABNA 0417301871 t.n.v. Artschool Helmond ontvangt u voor altijd toegang tot de overige 9 lessen.

Streetart murals

Wie wil er geen super coole muurschildering op die superkale muur van de tuin of de zaak? Maar ook binnenmuren kunnen wij voor u beschilderen in de stijl die u wenst. Hier ziet u het laatste project in de kantoortuin van een aluminiumfabriek. "Green meets HighTech". Vraag naar een vrijblijvend advies.

Graffiti outdoor events

Bij festivals is urban art niet meer weg te denken. Het is ook heerlijk om even helemaal los gaan met graffiti spuitbussen. Klik hier voor meer foto's.

Er kan individueel of als groep gewerkt worden. Privéles is mogelijk á 90,- euro/u, tweede uur 60,- euro, max. 3 personen. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden!

WORKSHOP MEGAPAINTING - voor groepen

Maak met z'n allen één groot schilderij. Ieder schildert een gedeelte in op een eigen paneeltje. Zie enkele voorbeelden op de Workshops pagina.

De lijnen zijn aangegeven en u schildert naar een geprint voorbeeld van het design. Stuur uw leukste foto's op en ik maak voor daarvan een leuke compositie op de panelen. Wat er dan gebeurt zal iedereen verbazen! Een gezellig uitje als vrijgezellenfeest, bij jubileums, verjaardagen of met uw collega's.

Wij komen op lokatie!

Vraag naar de groepskorting>> 

 

GRATIS uw werk ONLINE

Hebt u een werkstuk klaar, dan kunt u het kostenloos laten plaatsen op deze website. Ook plaatsen we regelmatig trots uw resultaten op onze FaceBook pagina. Zie de pagina met cursistenwerk. Zo kunt u het aan vrienden en bekenden thuis direct laten zien.

Henk: "Ik volg ruim drie jaar schilderles en heb veel geleerd. Hilma brengt je de basistechnieken aan, maar laat je ook voldoende vrijheden voor je eigen creativiteit. Ben er zeer tevreden over."

 

Marianne: "Ik heb ontzettend veel geleerd bij jou en daarbij was het ook nog gezellig. Heel hartelijk bedankt en hou me op de hoogte van de cursussen die je geeft." 

 

Schilderlessen en workshops

 

Wekelijkse schilderlessen

In de wekelijkse schilderlessen kiest u zelf uit wat u wilt gaan doen. Juist omdat dit meer zegt over uw aanleg en stijl blijft dit de sleutel tot succes. Voorop staat dat u plezier heeft in het schilderen. U kunt bijvoorbeeld abstract werken, een stilleven maken of helemaal vanuit uw eigen fantasie werken.Meestal nemen de cursisten een voorbeeldje zoals een foto of plaatje als uitgangspunt van hun werk.

Schrijf u in voor een GRATIS PROEFLES!

 

 

Aanmelden kan via het contactformulier.

 

DE 10-STRIPPENKAART, 4 mnd voor 160,- euro

10 schilderlessen (evt. met extra gratis proefles)

4 maanden geldig (in geval van gedwongen crisisstop, uitstel)

 

U kunt o.a. leren

 • ooobeginnen met een goede opbouwooote
 • oootekenen, schetsen maken
 • oooideeën vormen
 • oooverf mengen
 • ooopenseeltechnieken
 • oookrijttechnieken
 • oookleurgebruik
 • ooogemengde technieken
 • oootot aan een goede presentatie van uw werk
 •  

SCHILDERLES U kunt elke week komen schilderen in de vrije schilderlessen. Beginners kunnen gelijk instromen.

 

Reviews:

"Ik ben al enkele jaren cursist bij schildercursussen van Hilma. Ze is zeer ter zake kundig, behulpzaam en initiatiefrijk. Ik heb de afgelopen jaren veel gehad aan haar aanwijzingen en ze laat je vrij om je eigen gang te gaan." -Herman (cursist schilderlessen en modeltekenen)

"Hilma is geduldig, legt goed uit. Bovendien leert ze de kleuren mengen en verhoudingen van het onderwerp te meten en schatten."

-Grystje (cursiste schilderlessen)

 

zie de Reviews-pagina voor meer persoonlijke ervaringen!

Bij Artschool Helmond zijn beginners en gevorderden bezig aan hun eigen werk. Daarbij met tips en ideeën bijgestaan door Hilma Bovenkerk, beeldend kunstenares en gediplomeerd docente. Kom ook eens, een proefles is GRATIS: gewoon doen! Niks is fout, en er is altijd verf genoeg voor een volgende laag!

MATERIALEN om mee te expirimenteren genoeg!

U kunt kennismaken met ►

ACRYLVERF - penseel en paletmes
AQUARELVERF - in september start de cursus van 6 lessen!

HOUTSKOOL
KRIJT TEKENTECHNIEKEN,
COLLAGES en nog veel meer.

 

THUISCURSUS "KOPPEN TEKENEN"  36,- EURO

ONLINE CURSUS     

Maak gebruik van deze kans om in 10 lessen de opzet van een menselijk hoofd te leren tekenen. Bestel de eerste les helemaal GRATIS!

In de 9 vervolglessen gaan we kijken hoe we met deze tips alle soorten mensen kunnen tekenen. Van jong tot oud, haarstijlen, ogen etc.

De eerste les is GRATIS! De volgende lessen zijn per stuk dus slechts 4 euro. 

Mail naar info@artschoolhelmond.nl of gebruik het contactformulier hiernaast.

 

 

 

 

Portfolio met goed werk nodig?

Dan is het belangrijk voldoende werk van enige kwaliteit te kunnen presenteren. Bij Artschool Helmond kun je een verbluffend portfolio samenstellen.

Doordat je je leert richten op je eigen vorm en kleurgevoel zal je portfolio uiteindelijk een meer samenhangend beeld

alt

van je kwaliteiten laten zien. Ook leerlingen die meedoen aan de School Awards kunnen hun creatief talent in de schilderlessen verder ontwikkelen.

Zie hier het resultaat van een studente.

Collage, portret in grijstonen met hond, 80x100cm.

 

Een heerlijke 'flow'

Wat u ook voor doel heeft met het schilderen; gewoon als hobby, professioneel of via een schilderworkshop als leuk bedrijfsuitje, het plezier zit 'm in de 'flow', het even helemaal opgaan in jezelf. Dus neem snel contact op via het contactformulier . Stel uw vraag of meld u direct aan voor een GRATIS kennismakingsles.

Wilt u gebeld worden?

Tijdstip
eCompanies - Amusement en kunst