Graffiti/streetart 4-luik gemaakt door de werknemers van een afslankstudio

Info workshops en feestjes

Final touch door de kunstenares

Een megapainting workshop bij Artschool Helmond levert altijd een goed resultaat op waar u nog lang met plezier naar kunt kijken.

Megapainting "Artimondjes"

Tijdens de Artimond kunstmarkt in Helmond hebben meer dan 100 bezoekers meegewerkt aan de tot stand koming van deze megapainting. Er was keuze om op verschillende niveaus te schilderen; zelf een mond verzinnen,  je laten inspireren door een voorbeeld (buitenrand) of een doekje inschilderen binnen aangegeven lijnen.

Artimond megapainting

Meer dan eens stond er een rij van mensen te wachten die ook graag deel wilden nemen aan dit superleuke groepswerk.

Bedrijfsuitje of feestje? Doe een graffiti of schilderworkshop!

GRAFFITI WORKSHOPS

graffiti swag

Het coolste feestje is een graffiti of streetart feestje! Vraag naar de mogelijkheden voor uw team of groep.

Wat kunt u doen?

  • 000Graffiti workshop
  • 000Street art - schilderen en spuiten
  • 000Streetart / PixelMania - teambuilding activity!
  • 000Megapainting - painting apart together..
  • 000Abstract schilderen - stap voor stap, nieuwe technieken
  • 000Megaportret van jubilaris, bruidspaar, directeur (groepswerk)

Vooraf wordt met u overlegd wat het thema is en worden er door ons ideeën aangereikt om aan uw wensen tegemoet te komen.

SCHILDERWORKSHOPS

Onze schilderworkshops bezorgen u een onvergetelijke dag. Samen iets moois te creëren voelt fantastisch en het resultaat is een blijvend aandenken.

"Wat een leuke workshop! De tijd vloog voorbij en zeker voor herhaling vatbaar. Enthousiaste reacties thuis op mijn artwork." - Jolanda, workshop Streetart maart 2015

Van Pop art tot Megapainting      

Artschool Helmond zorgt ervoor dat u trots kunt zijn op uw werk. Zo kunt u gegarandeerd het kunstwerk in de hal of gang van uw organisatie tonen en heeft iedereen nog lang plezier van deze dag.

Bij uw feesten is het bv. een leuk idee om voor de jubilaris(sen), voor het bruidspaar of voor een ander feestvarken een portret samen te stellen als origineel en heel persoonlijk kado. Ieder werkt aan een eigen doek dat met alle doeken samen een megapainting vormt. (zie foto rechts)

Schildermaterialen, doeken en een eventueel groot frame voor de compilatie van ieders werk zijn bij de prijs inbegrepen. Na afloop mag iedereen zijn kunstwerk gelijk mee nemen. Grote frames kunnen wij voor u installeren in uw bedrijf of op locatie.

 

Combi-arrangementen

U kunt eventueel na afloop ook genieten van:

  • oooPizza, friet of Thais buffet
  • oooHigh-tea
  • oooHelmond city tour in 3-persoons Piaggio's

Groepskortingen

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de prijzen en mogelijkheden. Voor kinderen en grotere groepen gelden er kortingen.

Workshop schilderen megapainting

 

doet niets liever dan samen schilderen..

Artschool Helmond staat onder leiding van Hilma Bovenkerk (rechts op de foto) die na een opleiding aan de kunstacademie te Rotterdam eerst ervaring in het bedrijfsleven heeft opgedaan (o.a. verkoop van computercursussen, Apple computers en als eigenares van reclamebureaus). Vervolgens heeft ze het pad naar de kunst weer opgezocht en haar graad behaald als docente in de beeldende vakken. Door deze mix aan ervaring bezit zij een ideale basis voor het werken met bedrijfsteams. Haar grootste passie is om met elkaar iets moois te creëren, want dat is iets dat elk mens trots en blij maakt!

Bij Artschool Helmond wordt uitsluitend lesgegeven door bevoegd docenten. Voor de workshops schilderen beschikt Artschool Helmond over een uitgebreid team van artistiek begeleiders en assistenten.

eCompanies - Amusement en kunst