Met dank aan..


Ik vind het hier wel op zijn plaats om naast de groeiende lijst met tevreden en zeer gewaardeerde klanten ook enkele mensen en groepen te vermelden die Artschool Helmond een warm hart toedragen en de kunstprojecten nog dagelijks mogelijk maken.

Als eerste wil ik alle vrijwilligers hartelijk bedanken voor hun inzet en support! Ik denk aan assistentie bij vervoer, opbouw, uitvoering, jullie zijn KEIgoed!

En natuurlijk zijn ALLE cursisten die de schilderlessen volgden, inmiddels al meer dan 500, nog altijd een bron van inspiratie, allemaal enorm bedankt!

Heel blij ben ik dat er meerdere scholieren bij Artschool Helmond een prachtig portfolio konden samenstellen waardoor ze nu aangenomen zijn op een creatieve vervolgopleiding. Ook deelnemers aan The International Award for Young People komen bij Artschool Helmond hun talent verder ontwikkelen met prachtige resultaten!

De Stichting Beeld verdient ook een pluim op deze plek. Ze is de verbindende faktor en inspirerende partner in kunstzaken gebleken door het opzetten van heel veel creatieve projecten voor en door Helmonders.

Ook de bedrijven en instanties die deelnamen aan de workshops streetart, graffiti of megapainting en de particulieren die door hun enthousiastme mijn vak zo uniek en fantastisch maken wil ik hartelijk bedanken.

Wij hopen nog vele groepen en cursisten te mogen ontvangen voor steeds weer nieuwe en verrassende ervaringen!

Hilma Bovenkerk

 

eCompanies - Amusement en kunst